Menu
EUR
Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL
€443,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL
Miss Spring

Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL

€443,00 Incl. btw
Op voorraad

14K geelgouden ring met saffieren Lees meer.

Bestel op werkdagen voor 16.00u, dezelfde dag verstuurd.
  • Al 25 jaar een familiebedrijf, persoonlijk en creatief!
  • Eigen goudsmederij met unieke ontwerpen
  • Wij verpakken uw geschenken als een prachtig cadeau

Productomschrijving

Speelse geelgouden ring van het Nederlandse merk Miss Spring. De ring is gemaakt van 14kt geelgoud, waardoor de ring zijn kleur behoudt. In het midden van de ring is een bloem, en de bloemblaadjes bestaan uit verschillende gekleurde saffieren (5 saffieren; in totaal een gewicht van 0.07). De volgende kleuren saffieren zijn verwerkt in de ring: leaf green, lemon yellow, lavender en blue river. De kleuren van de saffieren kunnen variëren en zijn niet identiek aan elkaar of de afbeelding. De maat van de ring is 55, maar kan in andere maten besteld worden. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

Specificaties

SKU
MSR730-KL
Heeft u vragen over dit product?
Wij helpen u graag in onze winkel of neem contact met ons op via +31 165 382762 of [email protected] .
Heeft u vragen over dit product?
Wij helpen u graag in onze winkel of neem contact met ons op via +31 165 382762 of [email protected] .

Recent bekeken

Miss Spring Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL
Miss Spring
Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL
14K geelgouden ring met saffieren
€443,00 €366,12

Specificaties

SKU
MSR730-KL
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Miss Spring Miss Spring Ring Bloom Figtree MSR730-KL

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »